Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Termék visszaküldés

Csomag visszaküldése

Az általad rendelt terméket lehetőséged van 14 napon belül  visszaküldeni. 14 napon túl nem áll módunkban elfogadni a visszaküldött terméket! A termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. Utánvétes csomagot nem áll módunkban elfogadni! Felhívjuk továbbá kedves figyelmedet, hogy a terméket minden esetben sértetlenül, az eredeti csomagolásban, annak hiányában pedig a lehető leggondosabb csomagolásban szíveskedj visszaküldeni. A dromedarjeans.hu webáruház a gondatlan csomagolásból eredő szállítási sérülésekért nem vállal felelősséget.

Termék visszaküldése esetén kérünk, hogy tedd a csomagba a kitöltött szállítólevelet, melyen jelezd nekünk a visszaküldés okát. (A szállító levelet itt tudod letölteni.)

 

A terméket/termékeket a következő címre küldheted vissza:

1107 Budapest, Szállás utca 17.

A csomagra kérjük, hogy írd rá: DROMEDAR Visszáru

Termék visszaküldésének okai:

  • Minőségi problémák
  • Méretcsere
  • Hibás kiküldés
  • Elállás

 

Garanciális ügyintézés

Hibás termék átvétele esetén jogodban áll visszaküldeni a terméket. Amennyiben postai úton visszaküldöd a terméket és jogos a garanciális panasz, természetesen a szállítás költségét is megtérítjük Neked.

 

Termék és méretcsere

Amennyiben az általad rendelt termék mérete nem megfelelő és szeretnél cserét kérni, kérünk a lehető leghamarabb (az átvételt követő 14 napon belül) jelezd felénk a kapcsolatoldalunkon. Kérjük írd meg a választott cseretermék nevét, méretét, ezután lefoglaljuk rendszerünkben a kért csereterméket és kollégáink a válaszlevélben részletesen leírják a csere menetét illetve visszaigazoljuk a foglalást. Az általad kért cserét plusz szállítási díj fizetése nélkül kiküldjük. Ha nem tudunk a kért méretben cserét biztosítani, akkor a termék árát levásárolhatod. Amennyiben nem szeretnél másik terméket választani, természetesen visszautaljuk Neked a kifizetett termék árát.

 

Hibás kiküldés

Amennyiben a futár nem az általad rendelt terméket szállította ki, kérjük, hogy első körben ellenőrizd le a rendelés feladása után kapott visszaigazoló e-mailünket. Amennyiben ehhez képest eltérést tapasztalsz, akkor jelezd nekünk (még aznap) a dromedarjeans@gmail.com e-mailen keresztül. Kérjük, hogy pontosan írd le a termék adataival, hogy mi hiányzik, vagy mit kaptál a rendelt termék helyett és csatolj képet a termék hibájáról. A kialakult helyzetet a lehető leghamarabb korrigáljuk és felvesszük Veled a kapcsolatot.

 

Elállás/Rendelés lemondása

Ameddig kollégáink nem kezdték meg a rendelésed feldolgozását, azt bármikor lemondhatod e-mailen vagy telefonon (ügyfélszolgálati nyitva tartás idejében). A rendelésed feladása, illetve a csomag átvétele között is élhetsz az elállási jogoddal.

Átvétel után az általad rendelt terméket 14 napon belül visszaküldheted. 14 napon túl nem áll módunkban elfogadni a visszaküldött terméket! Elállás esetén kérlek a szállítólevélre írd rá a bankszámlaszámodat vagy küld el nekünk e-mail-ben a dromedarjeans@gmail.com e-mail címre. A visszaküldött termék/termékek árát 14 munkanapon belül visszautaljuk az általad megadott bankszámlaszámra.

Keresés